Lugnet efter stormen....

Hej kära vänner!

Tittar in en snabbis här på bloggen. Behövde några dagar till att landa efter möbelmässan i Stockholm, och nu är det sportlov här i Danmark så försöker hitta på mysiga grejer med familjen och hålla lite ledigt. Du kan alltid kolla in min insta @carolineflindtcom som jag uppdaterar lite varje dag när det blir tyst här.

Mitt i detta har jag hoppat på en 'Kickstart' kurs/kur som är något jag tänkt på väldigt länge, och även om det nu i början är rätt tufft, så känner jag mig mer motiverad än någonsin. 

I morgon åker vi en sväng till Sverige för att besöka min mamma och åka lite skidor. Det skall bli väldigt mysigt. På måndag räknar jag med att vara 'back on track' och visa er lite bilder från vår Stockholmsresa. 

En annan kul grej är att jag nästa helg skall deltaga i en inspirationsdag i Göteborg för influencers som Frida och hennes grymma team har arrangerat. 'Proffsinfluencern' Sofi Fahrman kommer och håller föredrag vilket skall bli sjukt spännande, eftersom jag just nu blivit väldigt glad för hennes nya härliga podd . Men innan söndagens konference så skall jag hänga med min kusin och hennes familj i deras fina hus och äntligen ta mig en titt på alla härlig Göteborgsställen som jag ännu inte besökt. Så härligt att kunna kombinera business and pleasure:-)

Nu skall jag ta ett bad, se lite tv och lägga mig tidigt så jag snart kan få lov att äta frukost. I dag har det varit en så kallad 5:2 dag, så det är inte mycket mat som slunkit ner i min mavse. I morgon blir det härlig omelett, avokado, feta och gott kaffe. I can't wait!!!

Ha en fin kväll och sov gott!!

Kram C