Instamoments @carolineflindtcom

God morgon!

Här kommer en liten rapport från västkusten, där vi befinner oss på en långhelg hos min kära mamma. Idag har jag som alltid vaknat tidigt och nu sitter jag här under en filt i mammas härliga Josef Frank blommiga läsfåtölj, med en kaffekopp inom räckhåll medan resten av familjen sover. Ett perfekt sätt att starta dagen om jag får bestämma. Eftersom det är sportlov i Köpenhamn denna vecka har jag tagit det lugnt med bloggen.

Har samlat lite bilder från mobilen som får summera veckan som gått, en total kontrast till förra veckans intensiva jobbvecka i Stockholm med fest, mingel och designnyheter. Kommer visa er mer från detta i nästa vecka.

Önskar dig en fortsat fin helg, ses på måndag!!

Skærmbillede 2017-02-17 kl. 07.13.27.png

1. Veckan startades med ett välbehövligt yinyogapass på Köpenhamns ljuvligast ställe. Så tacksam att jag hittat denna oas och att jag i maj skall börja min Yinmind utbildning här. Spänd på vad denna resa skall ta mig:-)

2. I början av veckan var vädret strålande, så jag passade på att njuta av detta med en prommis runt sjöarna som ligger 5 min från oss. I öronen hade jag Sofi Fahrmans, Tove Norströms och Klara Svenssons nya podd 'Trettio plus trevar'  . Såå rolig, ärlig och underhållande!

3. Jag har bestämt mig för att jag vill komma i form och har därför hoppat på en så kallad ‘Kickstart’ på 6 veckor för att få inspiration och en spark i baken. Efter fyra dagar kände jag att den ekstrem tuffa starten blev allt för jobbig och stressande för mig som kämpat med att få ro på kroppen efter min utbrändhet, så nu har jag valt att modifiera det hela lite och i stället att jobba med ett mer långsiktig mål, där det finns plats för njutning också. Jag är inte på jakt efter ett ‘quickfix’ utan vill hellre skapa nya bra vanor under längre tid. Jag älskar sund, bra mat och om du vill få inspiration och följa med på min resa, så kolla in mit andra insta konto @carolineseverydaybalance . Detta är ett konto jag startat för längesedan, som inspiration för mig själv där jag bara följer härliga hälsoinspriatörer som jag verkligen gillar inom 'holistisk hälsa'.

4. Hos Creative Space kan man vara ‘keramikkonstnär’ för en eftermiddag. I måndags var jag, mannen och dottern där och det är en väldigt mysig aktivitet för hela familjen. På måndag kan vi hämta ut våra färdigbrända alster!

5. En av veckans måltider; en god mustig spenatsoppa med ägg och groddar. Perfekt till kvällar när man inte vill ha allt för tung mat.

6. Min kära man älskar att ge (och få presenter:-)) men just Valentine's Day är ingen vi brukar göra så mycket väsen av. Ingen av oss har koll på det förrän man typ ser det i socialamedier. När det så är sagt så måste säga att jag är väldigt lyckligt lottad som har väldens snällaste, snyggaste och mest omtänksamma man och det är svårt att fatta att vi hängt ihop i 15 år!! 

7. Ipsen & co är ett favoritcafé på Gammel Kongevej där jag landade i veckan med en god kopp kaffe i friska luften. Snyggt med den gröna loggan, eller hur?

8. Vyn från min fåtölj hemma i Köpenhamn tröttnar jag aldrig på.

9.Gårdagens skiddag var dimmig och ljuvlig. Jag hoppas att nästa år bjuder på en vecka i ett krispigt vinterlandskap med familj och vänner. En bastu och öppenspis hade inte heller varit helt dumt:-)